Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.20.)

2016. október 20. - Orosdy Dániel

Szerelmek
Hajdufy Miklós tévéfilmje. Szereplők: Csernák János, Igó Éva, Koltay János, Sinkó László, Szilágyi István, Borbiczki Ferenc, Bordán Irén, Hegyi Barbara, Incze József, Kun Vilmos.
Vetítik: Duna World - 11:30

Csapda
Dwayne Johnson, vagyis a The Rock ezúttal egy családapát alakít, aki a drogterjesztés miatt bebörtönzött fiát megmentendő, vállalja, hogy beépül a drogmaffiába.
Vetítik: Film+ - 18:50

The Expendables 2 - A feláldozhatók 2
Stallone nosztalgikus geronto-akciómozija folytatódik, a már az előző részben is szerepelt Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jet Li és Dolph Lundgren mellé Jean-Claude Van Damme és Chuck Norris is csatlakozik. Stallone ezúttal csak a forgatókönyv megírását vállalta, a rendezői székben Simon West (Con Air – A fegyencjárat, Lara Croft: Tomb Raider) ült. A történet szerint a zsoldosbanda egyik tagját bevetés közben megölik, a „feláldozhatók pedig bosszút esküsznek.” (BS)
Az Expendables 2 pontosan azt az előadást nyújtja, amit a jegy áráért ígér: a kiöregedett sztárok egymást váltják a színpadon, eltátogják a nagy slágert, és közben összemosolyognak velünk. Igen, mindez kissé steril, kissé gyengécske és nem lehet komolyan ítélkezni felette - egy ilyen műsortól azonban nem várhatunk se többet, se kevesebbet! (HZ)
Vetítik: Film+ - 21:00

Anyám új pasija!
George Gallo akcióvígjátéka Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks és Selma Blair főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:05

A vizsga
Bergendy Péter rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró népszerű, elismert filmje Nagy Zsolttal, Kulka Jánossal és Hámori Gabriellával.
Vetítik: Duna - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9011822309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása