Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.29.)

2016. szeptember 29. - Beyonder

Defendor - A Véderő
A szuperképesség nélküli szuperhős története Woody Harrelsonnal, Elias Koteasszal, Sandra Oh-val és Kat Denningsszel. A hasonszőrű a Ha/verrel ellentétben ez a mozi csúnyán megbukott, de a kritikusok azért nem utálták (nagyon).
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Valaki más élete
A francia színésző, Sylvie Testud első rendezésében egy olyan középkorú nő történetét meséli el, aki egy reggel különös amnéziával ébred: 25 évesnek hiszi magát. Meglepve tapasztalja, hogy kifulladófélben lévő házasságban él azzal a férfival, akivel, emlékei szerint, csak nemrég ismerkedett meg. (BS)
Az érzékeny problémafelvetés és a jó tempójú indítás után kissé leül a film. (…) Parabolának kicsit kevés ez, vígjátéknak szomorkás, akárcsak a rigmus: az akarok lenni, aki akkor voltam, mikor az akartam lenni, ami most vagyok. (Horváth Eszter kritikája a Filmvilág 2012/09. számában olvasható.)
Vetítik: Duna - 22:40

Csend és kiáltás
Jancsó Miklós remekműve Hernádi Gyula forgatókönyve alapján, többek között Kozák Andrással, Drahota Andreával, Latinovits Zoltánnal, Törőcsik Marival, Madaras Józseffel, Bujtor Istvánnal és Koltai Jánossal.
Vetítik: Duna - 00:20

Fácángyilkosok
Számos díjra jelölt skandináv krimi Jussi Adler-Olsen regénye nyomán, a Nyomtalanul folytatása.
Vetítik: Film Mánia - 00:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7811750177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása