Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (09.26.)

2016. szeptember 26. - Orosdy Dániel

Madárkák
Böszörményi Géza játékfilmes debütje: díjnyertes szatíra Bánsági Ildikó és Schütz Ila főszereplésével. Társíró: Gyarmathy Lívia. Zene: Presser Gábor. Operatőr: Ragályi Elemér.
Vetítik: Duna World - 11:40

Transzcendens
Nagyszabású sci-fi, neves szereplőgárdával (Johnny Depp, Rebecca Hall, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Kate Mara, Paul Bettany) az eddig operatőrként jeleskedő Wally Pfister (A sötét lovag, Eredet) rendezésében. Depp egy mesterséges intelligencia szakértőt alakít, munkásságát azonban a radikális technológia-ellenes csoportok nem díjazzák, és merényletet követnek el ellene. Felesége és legjobb barátja feltöltik a tudatát a gépbe. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Halálfutam 2.
Paul W.S. Anderson sci-fijének tékákban debütáló folytatása. Az idősebbek még biztosan emlékeznek a Bros nevű popborzalomra. Na, abból az egyik iker a főszereplő. Ő angol. A rendező holland. A forgatás Dél-Afrikában zajlott, ausztrál és amerikai pénzből. Az ismertebb mellékszereplők között van Danny Trejo, aki mexikói származású, Ving Rhames, aki afroamerikai, és Sean Bean, aki ismét csak angol. Őrület.
Vetítik: TV2 - 22:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5311743491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása