Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (09.02.)

2016. szeptember 02. - Orosdy Dániel

Az öreg tekintetes
Horváth Tibor tévéjátéka Gárdonyi Géza műve nyomán. Forgatókönyvíró: Munkácsi Miklós. Szereplők: Mádi Szabó Gábor, Kovács Nóra, Márton András, Venczel Vera, Farkas Zsuzsa, Ambrus András, Bencze Ferenc
Vetítik: Duna World - 11:25

Ilyen az élet
Drámába oltott komédia (vagy fordítva) két nagyon eltérő habitusú emberről (a nő szingli, a férfi nőcsábász), akik kénytelenek elviselni egymást, hogy közösen gondoskodjanak egy árván maradt kislányról. Főszerepben: Katherine Heigl és Josh Duhamel. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Sorsügynökség
A testőr és A Bourne-ultimátum szkriptjét jegyző George Nolfi első rendezésében egy Philip K. Dick novellát adaptált, szabadon. A Matt Damon által alakított politikus főhős beleszeret egy gyönyörű balett-táncosba (Emily Blunt), a Helyreigazító Iroda emberei azonban szabotálni akarják ezt a kapcsolatot. (BS)
Vetítik: TV2 - 21:50

Pokolba taszítva
A karrierjét jó negyed évszázada egy olcsó és ötletes horrorral (Evil Dead) kezdő Sam Raimi az évezred elején a szuperképességekkel rendelkező, mégis erkölcsi- és identitásproblémákkal küszködő kisember mítoszát támasztotta fel Pókember-trilógiájával, most azonban egy évtizedes filmtervét vette elő, hogy megmutassa: egy egyszerű esendő pályakezdő is elementáris – és pokoli – problémákkal szembesülhet. (...) A latin-amerikai, balkáni és USA-misztikát (értsd: karrier-vallás) ötvöző történet látszólagos egyfedelűsége ellenére is a létezés és a művészet (esetünkben: munkahelyi előmenetel) miértjét kutató nagy hollywoodi filmekre emlékeztet, és közben olyan erővel csap a széksorokban ülők közé, hogy a nézők azt sem tudják, a vacogástól vagy a kacagástól reszkessenek. (Csillag Márton)
Vetítik: Film+ - 22:40

Államtrükkök
Doug Liman Arany Pálmára jelölt akciófilmje Naomi Watts, Sean Penn és Sonya Davison főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:00

Kié a cucc?
Anyagilag sikeres (és azért néhány pozitív visszajelzést is begyűjtő, ld. Roger Ebert kritikáját) akcióvígjáték Donald Faison, Mike Epps és Wood Harris főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr911670278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása