Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.06.)

2016. augusztus 06. - Orosdy Dániel

Magas szőke férfi felemás cipőben
Yves Robert klasszikus vígjátéka Francis Veber forgatókönyvéből Pierre Richard, valamint Mireille Darc, Bernard Blier és Jean Rochefort főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 14:05

Bakaruhában
Fehér Imre klasszikusa Hunyady Sándor műve alapján, Pécsi Sándor, Bara Margit, Lázár Mária és Darvas Iván főszereplésével.
Vetítik: Duna - 15:20

Dumb és Dumber - Dilibogyók
A Farrelly-testvérek kultikus prosztóvígjátéka Jim Carrey-vel és Jeff Daniels-szel.
Vetítik: Film+ - 17:00

Meglógtam a Ferrarival
John Hughes tinivígjátéka Matthew Broderickkel.
Vetítik: Duna - 19:30

HA HUMOR...
A maflás
A Sandler-vígjátékok állandó stábjától ezúttal egy Kevin James-vígjáték érkezik. Viccel még: Henry Winkler, Salma Hayek.
Vetítik: TV2 - 21:00

HA AKCIÓ...
Mission: Impossible 2.
Felemás folytatás Brian De Palma elsőosztályú akciófilmjéhez John Woo-tól. Ethan Hunt = Tom Cruise. Aki nem Tom Cruise, de azért ismerjük: Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Brendan Gleeson, Rade Šerbedžija, Sir Anthony Hopkins.
Vetítik: Duna - 21:20

mi2.jpg

HA RÉMÜLET...
A lány és a farkas
Piroska és a farkas-parafrázis az Alkonyat rendezőjétől, Amanda Seyfried főszereplésével. Műfaj: romantikus horror. Vérfarkasvadász: Gary Oldman. Érdekesség: az író, David Johnson eddig operatőrként dolgozott. (BS)
Az első Alkonyat-filmet jegyző Catherine Hardwicke Piroska és a farkas-átirata vizuális világában megidézi Neil Jordan klasszikusát, a Farkasok társaságát, de történetvezetésében nem jut túl a Twilight-széria korlátain. (Szabó Noémi kritikája a Filmvilág 2011/05. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:20

A vadon foglyai
Lee Tamahori kalandfilmje David Mamet forgatókönyvéből, Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson és L.Q. Jones főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 22:55

Szuperbojz
A Szuperbojz egyszerű képlet alapján felhúzott történet, melyben a generációs ellentétektől kezdve a szórakoztatóipar kritikáján keresztül a szex–állatkert–rock’n’roll szentháromságig minden fontos alkotóelem megtalálható, a kivitelezés azonban olyan gyatra, mintha az egész kimaradt jelenetek és bakik gyűjteménye lenne. És furcsa módon ez a film szerencséje: a helyenként kibogozhatatlan motivációkat és dramaturgiai következetlenségeket önmagában nem menthette volna meg a tisztességes fényképezés és néhány korrekt alakítás, a forgatókönyv és a rendezés hiányosságaiból fakadó bohózatjelleg azonban a vígjáték szintjéről a jelenség szintjére emeli a filmet, megmutatva, hogy még a leginkább bejáratott mankóval is nagyot lehet esni, kivált ha az ember nagyon siet vele. (Csillag Márton)
Kabay Barna trashvígjátékának főszereplői Bajor Imre, Kolovratnik Krisztián, Gesztesi Károly, Mucsi Zoltán, Kálloy Molnár Péter és Kerekes Vica. A forgatókönyv állítólag Litkai Gergely munkája, bár ő tagad.
Vetítik: TV2 - 23:15

Összeláncolva (alias Órák)
A korábban főleg horror-franchise-ok (társ)írójaként dolgozó Eric Heisserer thrillere az utolsó szerepei egyikét alakító Paul Walkerrel a főszerepben.
Vetítik: Duna - 23:30

101-es gyilkosság
Az immár Oscar-díjas Bill Condon (Érzelmek tengerében, Alkonyat: Hajnalhasadás - 1-2.) díjnyertes tévés krimije Pierce Brosnannel a főszerepben és egy csúnya lejterjakabbal a magyar címben.
Vetítik: Viasat6 - 00:00

Egy bébiszitter kalandjai
Chris Columbus vígjátéka az ifjú Elisabeth Shue főszereplésével.
Vetítik: m2 - 00:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr488944738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása