Filmvilág blog

Karlovy Varyban debütál Hajdu Szabolcs családi filmje

2016. május 31. - filmvilág

ernellaek0.jpg

Hajdu Szabolcs új filmje, Ernelláék Farkaséknál meghívást kapott az 51. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába.

Július első hetében rendezik meg a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivált, amelyen Hajdu legújabb filmje, az Ernelláék Farkaséknál  (It’s Not the Time of My Life) a Kristály Glóbuszért versenyez.

A film az egymástól eltávolodott rokonok újra találkozása által felszínre törő konfliktusok sorát mutatja meg: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, felszínre hozva a két család között feszülő ellentéteket.

ernellaek.jpg


Hajdu Szabolcs új filmje, melyet saját otthonában a családjával és operatőr szakos tanítványaival forgatott, nagy moderneket, Cassavetes-t, Bergman-t idéző fojtogató kamaradráma. Szarkasztikus humorú, finom rajzolatú portré a mai Magyarország hétköznapjairól.

Szereplők: Hajdu Szabolcs, Török-Illyés Orsolya, Hajdu Lujza, Hajdu Zsigmond, Szabó Domokos, Gelányi Imre, Szilágyi Ágota, Tankó Erika.

Producerek: Herner Dániel, Muhi András, Ferenczy Gábor, Muhi Zsófia.

Gyártók: Filmworks, Látókép Ensemble, Focusfox Studio.

A film magyarországi forgalmazója a Big Bang Media.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr328764554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása