Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (04.20.)

2016. április 20. - Orosdy Dániel

A hamis Néró
Lion Feuchtwanger regényének tévéváltozata, rendező: Marton Endre. Szereplők: Básti Lajos, Őze Lajos, Dániel Vali, Egri István, Kállai Ferenc, Tyll Attila, Iglódi István, Versényi László.
Vetítik: Duna World - 11:30

Tűzforró Alabama
Tisztességes szándékú a Banderas rendezte morbid és szentimentális tanmese, melyet „thriller vígjátékként” reklámoznak a kazetta-borítón. Nem az! (...) Banderas rendezői debütálásakor, merész felütéssel, a félelmek filmjét forgatta le, a fasizálódás lélektanát mutatja be egy kisváros feketék és fehérek lakta közösségének mindennapjaiban. (...) Kérdés, vajon a videótékák közönsége mellett nem lenne-e érdemes a multiplexek barátait is meginvitálni erre a furcsa, kavargó, de mindenképpen bátorságot, bizalmat sugárzó, nagyon érzelmes filmre? Ez a mozi a legszimpatikusabb tüntetés mindennemű agresszió ellen. (Máriássy Vanda)
Az Arany Oroszlánra jelölt mű szereplői: Melanie Griffith, David Morse, Lucas Black, Cathy Moriarty, Meat Loaf, Rod Steiger, Robert Wagner, Noah Emmerich, Elizabeth Perkins, Paul Mazursky, Randal Kleiser.
Vetítik: Film Mánia - 18:50

My Blueberry Nights - A távolság íze
Wong Kar-Wai nemzetközi koprodukcióban forgatott romantikus filmje. Társíró: Lawrence Block. Szereplők: Norah Jones, Jude Law, Rachel Weisz, David Strathairn, Natalie Portman.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

blueberry_night.jpg

Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres
Romantikus vígjáték Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, John Schneider és Art Garfunkel főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:20

Soha, sehol, senkinek
Téglásy Ferenc elismert drámája Kozák András, Jolanta Grusznic, Temessy Hédi és Eperjes Károly főszereplésével.
Vetítik: Duna - 22:20

John Carpenter: Vámpírok
A jeles horror-auteur kellemes vámpírwesternje James Woods-szal, Daniel Baldwinnal, Sheryl Lee-vel, Thomas Ian Griffith-szel és Maximilian Schell-lel.
Vetítik: Film Mánia - 22:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr738646234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása