Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (04.05.)

2016. április 05. - Orosdy Dániel

Svédcsavar 2. rész
Mamcserov Frigyes ifjúsági mini-sorozata Mezei András (Szerencsés Dániel) forgatókönyve nyomán, többek között Horváth Gáborral, Kaló Flóriánnal, Földi Terivel, Kovács Krisztiánnal, Venczel Verával, Benedek Miklóssal.
Vetítik: m2 - 13:05

Good Will Hunting
Gus van Sant filmje Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck és Minnie Driver főszereplésével. A Damon-Affleck írópáros Oscart kapott a forgatókönyvért, akárcsak Williams a legjobb mellékszereplő kategóriájában.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Csalóka ifjúság
Francis Ford Coppola drámája Mircea Eliade műve nyomán. Főszereplők: Tim Roth, Alexandra Maria Lara, Bruno Ganz.
Vetítik: Film+ - 23:15

Kóser játszma
Vígjáték Jesse Eisenberggel a főszerepben.
Vetítik: Duna - 01:50

Látogatás
"Pejó Róbert legújabb filmjét, a Filmszemlén a legjobb rendezés díját (megosztva) elnyert Látogatást egy népszerű osztrák író, Thomas Glavinic Der Kameramörder című bűnügyi regényéből készítette. (...) Pejó sajnos száraz, izgalmat ritkán keltő krimit forgatott Glavinic szatírájából; ha jobb, legfeljebb csak azért jobb egy Tetthely-epizódnál a film, mert Pejó – a regényt át- és felülíró – tollát a szociológia indulat is vezette. Glavinicnek csak a történetét használja, a könyv fekete humorából nem jön át semmi (a médiakritikát is kilúgozta)." (Kolozsi László)
Szereplők: Gryllus Dorka, Merab Ninidze, Andreas Lust, Ursina Lardi.
Vetítik: TV2 - 03:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr278566716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása