Filmvilág blog

Mozgóképgyártó-képzés indul az A38 iskolájában

2016. január 28. - filmvilág

a38.jpg

Február 15-ig lehet jelentkezni az A38 Hajó koncerttechnikai és mozgóképgyártó-iskolájába, ahol koncerthangosító-, koncertvilágosító- és mozgóképgyártó-képzés indul. Nyílt nap: 2016. február 6., 16 órától.

A budapesti A38 Hajó Magyarország egyik legjobban felszerelt koncerthelyszíne és független kulturális központja, ami évente hétszázötven programot, koncertet szervez. Emellett az ország egyik legtermékenyebb mozgóképgyártó műhelye, ami évente kétszázhatvan televíziós produkciót készít, egyben egy naponta jelentkező élő magazinműsor gyártási helyszíne.

Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően egész évben adottak a személyi és a technikai követelmények a mozgóképgyártó-, hang- és világítástechnikus-képzések lebonyolítására. Az itt tanuló diákok egyrészt magas színvonalú elméleti képzést kapnak neves oktatóktól, másrészt folyamatos, intenzív gyakorlati képzésben is részesülhetnek az A38 hajón megvalósuló számtalan produkcióban.

Az egyéves, OKJ-képesítést adó mozgóképgyártó képzés során a diákok megismerkednek mozgóképgyártás technikai, technológiai, logisztikai rendszerével, és ennek alapján mind a filmgyártás, mind a televíziós műsorkészítés területén képesek az adott produkció szervezetébe (forgatócsoportjába) beilleszkedni, munkájukat az adott produkció technológiai folyamatába beilleszteni, a stáb többi tagjával és munkacsapatával együttműködni. A tanulók képesek lesznek segédoperatőri (fókuszpulleri), hangrögzítő asszisztensi, világosítói, rendezőasszisztensi, szinkronasszisztensi és vágóasszisztensi feladatok ellátására.

Jelentkezés: 2016. február 15-ig! A képzés február 20-án indul.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr548327248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása