Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (12.01.)

2015. december 01. - Orosdy Dániel

Százéves asszony
Málnay Levente tévéfilmje Bencsik Imre története nyomán, Gobbi Hildával a címszerepben. További szereplők: Feleki Kamill, Körmendi János, Komlós Juci, Andai Györgyi, Kautzky József, Miklósy György.
Vetítik: Duna World - 11:15

Irány Colorado!
Ron Underwood népszerű, Golden Globe-jelölt vígjátéka Lowell Ganz és Babaloo Mandel forgatókönyve nyomán, Billy Crystal (Golden Globe-jelölt alakítás), Daniel Stern, Bruno Kirby, Jack Palance (Oscar- és Golden Globe-jelölt alakítás) és Helen Slater főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 18:45

Transzcendens
Nagyszabású sci-fi, neves szereplőgárdával (Johnny Depp, Rebecca Hall, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Kate Mara, Paul Bettany) az eddig operatőrként jeleskedő Wally Pfister (A sötét lovag, Eredet) rendezésében. Depp egy mesterséges intelligencia szakértőt alakít, munkásságát azonban a radikális technológia-ellenes csoportok nem díjazzák, és merényletet követnek el ellene. Felesége és legjobb barátja feltöltik a tudatát a gépbe. (BS)
Vetítik: Film+ - 20:45

Sztriptíz
Andrew Bergman vígjátéka Demi Moore-ral és Burt Reynolds-szal, avagy melyik női főszerep érte dollárban kifejezve a legtöbbet akkoriban.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr808129140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása