Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.09.)

2015. október 09. - Orosdy Dániel

Őszi versenyek
Zsurzs Éva elismert Krúdy-adaptációja Garas Dezsővel.
Vetítik: Duna World - 11:10

Columbo: Végzetes gyakorlat
Larry Cohen története nyomán, Robert Conrad és -- természetesen -- Peter Falk főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:30

G. I. Joe: A kobra árnyéka
Stephen Sommers akciófilmje a korosztályomban egykor oly népszerű rajzfilm- és játéksorozat alapján. Szereplők: Dennis Quaid, Channing Tatum, Sienna Miller, Joseph Gordon-Levitt, Marlon Wayans, Said Taghmaoui, Christopher Eccleston, Arnold Vosloo.
Vetítik: TV2 - 21:35

zsivanyok.jpg
Zsiványok
Mark Rydell elismert filmje William Faulkner regénye nyomán, Steve McQueen főszereplésével.
Vetítik: Duna - 00:45

A 14-es tábor
"Sin Dong Hjok a Phenjantól 80 kilométerre lévő 14-es táborban született, onnan szökött át Dél-Koreába 2005-ben, 23 évesen. Sin ezután amolyan nemzetközi celeb-féleségként Európa- és Amerika-szerte emberi jogi konferenciákon, aktivistáknak mesélte el történetét, miközben ő maga a szabad világbeli élet nehézségeivel küzdött. Marc Wiese dokumentumfilmje a Sinnel készült interjúkat egy hajdani őr és egy volt titkosrendőr anekdotáival, s a Sin életét illusztráló animációval elegyíti. A drámai szökés elbeszélése mellett a film jellemfejlődési tanulmány is, amely ráébreszti a nézőt, hogy mennyi közös bűntudat, düh, lelkiismeret furdalás és cinkosság lappang az elkövetőkben és az áldozatban." (port.hu)
Vetítik: m2 - 03:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr697951500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása