Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.08.)

2015. október 08. - Orosdy Dániel

Zorro legendája
A Zorro maszkja folytatása, ugyanazoktól az alkotóktól (Martin Campbell rendező, Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones).
Vetítik: Duna - 21:30

Gladiátor
Ridley Scott nagy sikerű, díjnyertes történelmi kalandfilmje a magánemberként is örömmel keménykedő Russell Crowe-val. További szereplők: Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Richard Harris, Djimon Hounsou, Ralph Moeller, Tomas Arana, Oliver Reed, Derek Jacobi.
Vetítik: Viasat6 - 22:50

Álombrigád
Jeles András sajátos vígjátéka, az utolsó magyar film, amit betiltottak. Az amatőr színészeket alakító amatőr színészek oldalán többek között Rátonyi Róbert és Szirtes Ádám is feltűnik.
Vetítik: Duna - 00:15

alombrigad.jpg

Éjjel-nappal jazz
George Marshall zenés vígjátéka James Stewart és Paulette Goddard főszereplésével.
Vetítik: Duna - 02:00

A doboz
Eltűnik-e Richard Kelly a süllyesztőben? A Donnie Darko „kertvárosi misztériumjátékával” egyből kultikus státuszba emelkedő rendező eddig képtelen volt rá, hogy megismételje első nagy sikerét. Öt évbe telt mire elkészítette második filmjét, ami kis híján el sem jutott a nagyközönséghez: a 2006-os Cannes-i Fesztiválon olyan rosszul fogadták, hogy végül csak teljesen újravágva kerülhetett a mozikba 2007 decemberében (nálunk csak DVD-n jött ki). Filmje Richard Matheson Button, Button című novelláját dolgozza fel, műfaja szerint thriller, sci-fi és horror keveréke (...) (BS)
Szereplők: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella, James Rebhorn.
Vetítik: Duna - 03:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr497948514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása