Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.29)

2015. augusztus 29. - Orosdy Dániel

A párduc (minden bizonnyal az első rész, amit másnap követ a második)
Luchino Visconti Arany Pálma-díjas klasszikusa Giuseppe Tomasi Di Lampedusa regénye nyomán. Szereplők: Burt Lancaster, Claudia Cardinale, Alain Delon, Paolo Stoppa, Romolo Valli, Terence Hill, Pierre Clémenti, Giuliano Gemma, Serge Reggiani.
Vetítik: Story4 - 10:35

Szent Johanna
Victor Fleming filmje Ingrid Bergmannal. Társíró: Andrew Solt. Ez volt Fleming utolsó projektje és Bergman álomszerepe, de a film végül kritikai és bevételi szempontból is elmaradt a várakozásoktól.
Vetítik: Duna - 13:50

Mindent bele, fiúk!
Bud és Terence ezúttal Latin-Amerikában próbál boldogulni, különféle repülőgépek segítségével.
Vetítik: Film+ - 15:15

Én, a nő és plusz egy fő
Anthony és Joe Russo vígjátéka. Szereplők: Matt Dillon, Kate Hudson, Owen Wilson, Seth Rogen, Michael Douglas.
Vetítik: TV2 - 19:00

Forrest Gump
Robert Zemeckis Oscar-díjas filmje Tom Hanks-szel. Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, ez a film pedig mint a Garp szerint a világ, A pacák és a Kis nagy ember ügyes kombinációja.
Vetítik: Duna - 21:10

forrestgumpgif.gif

A dilemma
Ron Howard vígjátéka azon hollywoodi produkciók táborába sorolható, amelyeknek egyetlen mondatban, illetve kérdésben össze lehet foglalni a történetét (akár a piszoár mellett is, ahogy az ismert bonmot tartja). Jelesül: mit tegyünk, ha legjobb barátunk feleségét hűtlenségen kapjuk? Elmondjuk a legjobb barátnak, vagy sem? Aki dilemma elé kerül: Vince Vaughn. A férj: Kevin James; a feleség: Winona Ryder. (BS)
A legnagyobb, megválaszolatlan kérdés nem a szereplők motivációival kapcsolatos, hanem az alkotókéval: vajon miért is volt érdemes elmesélni ezt a történetet. (Vörös Adél kritikája a Filmvilág 2011/02 számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 21:15

Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja
Sikeres thaiföldi akciófilm Tony Jaa-val.
Vetítik: RTL Klub - 23:15

Piszkos románc
Akcióthriller többek között Christian Slaterrel és Craig Shefferrel.
Vetítik: TV2 - 23:25

A némafilmes
2011 meglepetésfilmje, Oscar-eső stb.
Vetítik: Duna - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr337742454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása