Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (07.03.)

2015. július 03. - Orosdy Dániel

A holló
Kultikus képregényadaptáció Alex Proyas-tól. A halálból visszatért bosszúállót a forgatáson elhunyt Brandon Lee alakítja.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Derült égből szerelem
Romantikus dráma Jennifer Aniston, Aaron Eckhart és Martin Sheen főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:10

Emmanuelle IV
Érdekességek a 4. részhez: Krystel szerepel benne, de nem ő a főszereplő; pornójeleneteket forgattak hozzá, egyes változatokban ezek is láthatóak; valószínűleg az előbbivel szoros összefüggésben feltűnik a filmben Cathy Ménard és Marilyn Jess, a francia hardcore két csillaga. Az sem érdektelen, hogy a jelek szerint a Story 4 úgy megy végig a sorozaton, hogy negligálja a 3. részt. Forradalmi!
Vetítik: Story4 - 22:00

Illegális kivándorló
Az itthon főleg Robert Rodriguez filmjeiből ismert Cheech Marin (Desperado, Alkonyattól pirkadatig) első és máig egyetlen játékfilm-rendezése, melynek sikere sokat tett a Cheech & Chong komikusduó felbomlásáért.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr757591218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása