Filmvilág blog

Új jótékonysági akció a Cirko-Gejzírben: vegyél jegyet másnak!

2015. június 29. - filmvilág

cirko_szabadjegy.JPGRendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzírben. A mozi 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indít “Legyél te a jegyváltó!” címmel.

Az üzemeltetők célja, hogy a közönség bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassák a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak.

A moziban – és a Cirko online jegyvásárlási felületein – plusz szabadjegyeket lehet vásárolni, amelyeket a pénztár melletti dobozban gyűjtenek majd. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánlják fel: tűzoltóknak, könyvtárosoknak, egészségügyi dolgozóknak stb. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak majd a Cirkóban.

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú “jegyváltókat” cirkós origami madárral jutalmazzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr477582552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása