Filmvilág blog

Októberben kerül moziba a Veszettek – Itt vannak az első képek

2015. június 23. - filmvilág

Október 22-én kerül mozikba a Divinyi Réka - Goda Krisztina páros (Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem, Kaméleon) által jegyzett Veszettek.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Megafilm gyártásában készült produkció forgatása tavaly nyár elején kezdődött, és több vidéki és budapesti helyszínen összesen 73 napig tartott.

A Veszettek Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényén alapul. A film két nehéz anyagi helyzetben élő fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a városukban egyre inkább elharapózó bűnözés ellen.

A film operatőre Babos Tamás. A főszerepben, a most debütáló ifj.Vidnyánszky Attila mellett, Klem Viktort és Fenyő Ivánt, további szerepekben többek között Györgyi Annát, Molnár Piroskát, Nyári Oszkárt, Törőcsik Franciskát, Bán Bálintot, Béli Ádámot és Fritz Attilát is láthatja a közönség.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr947567592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása