Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (05.17.)

2015. május 17. - Orosdy Dániel

Veri az ördög a feleségét
András Ferenc remek szatírája egy gyomorbajos káderről és a tőle szívességre számító vidéki családról, amely éppen a kis magyar nagy zabálásra készül. "Mert mindig csak zabálunk! Magyar átok..." A forgatókönyvön a rendező mellett Bereményi Géza és Kertész Ákos is dolgozott.
Vetítik: Duna - 14:30

Kongó
Frank Marshall sci-fi-kalandfilmje Michael Crichton regénye és John Patrick Shanley forgatókönyve nyomán. Ehhez képest éppen csak nézhető. Szereplők: Dylan Walsh, Laura Linney, Ernie Hudson, Tim Curry, Grant Heslov, Joe Don Baker, Bruce Campbell.
Vetítik: TV2 - 15:50

Nász-ajánlat
Vígjáték Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen, Betty White és Malin Akerman főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 19:50

Törvényre törve
A néhai (és sajnálatosan alulértékelt) John Flynn hatásös akciófilmje Steven Segallal, amolyan Nico-ba oltott Aljas utcák. További szereplők: William Forsythe, Gina Gershon, Jerry Orbach.
Vetítik: Film+ - 21:00

torvenyre_torve.jpg

Pierrot bandája
Jacques Deray bűnügyi filmje a Zsarutörténet írójának művéből, állandó tettestársa, Alain Delon főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:40

Charlie Wilson háborúja
Mike Nichols vígjátéka Aaron Sorkin forgatókönyvéből, az elsőosztályú színészgárda (Tom Hanks, Julia Roberts, Ned Beatty, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Emily Blunt) tagjait számos díjra jelölték.
Vetítik: TV2 - 22:15

Kötéltánc
"Sleazy" thriller a produceri feladatokat is vállaló Clint Eastwooddal, valamint Genevieve Bujolddal, Dan Hedayaval és a főszereplő lányával, Alisonnal.
Vetítik: RTL Klub - 00:50

Trükk
Lengyel akcióthriller két pénzhamisítóról.
Vetítik: Duna - 00:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr557432384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása