Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (02.07.)

2015. február 07. - Orosdy Dániel

Hat hét boldogság
Tóth Endre (a leendő André De Toth) filmje Várkonyi Zoltán forgatókönyve nyomán.
Vetítik: Duna - 10:40

Asztal öt személyre
Robert Lieberman családi drámája David Seltzer forgatókönyve nyomán, Jon Voight, Richard Crenna, Marie-Christine Barrault és Millie Perkins főszereplésével. Operatőr: Zsigmond Vilmos. Éppen csak feltűnik a vásznon: Kevin Costner.
Vetítik: m1 - 12:55

Apa lett a fiam
Henri Verneuil vígjátéka Fernandellel.
Vetítik: Duna - 13:55

Sziget a szárazföldön
Elek Judit filmje Mándy Iván forgatókönyve nyomán, Kiss Manyi díjnyertes alakításával. (Személyes adalék: Kiss Manyi távoli rokonom.)
Vetítik: Duna - 16:40

sziget_a_szarazfoldon_1.jpg

Lopott idő
Andrew Niccol rendező (Gattaca, Fegyvernepper) visszatért a sci-fi műfajához, a rendezés mellett ráadásul a forgatókönyvet is ő jegyzi. A történet szerint a jövőben az idő a legfontosabb fizetőeszköz: sikerült megállítani az öregedést, de csak azok lehetnek hallhatatlanok, akik gazdagok. A szegények kénytelenek megharcolni minden egyes percért – szó szerint. Főszereplők: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde. (BS)
Vetítik: Cool - 20:45

Santa Fe ösvény (alias Út Santa Fébe)
Olivia de Havilland és Errol Flynn 7. közös filmje (a kilencből), egyben Flynn és Kertész Mihály kb. 10. együttműködése. Valós személyekről szóló, a maga idején kiemelkedően sikeres western.
Vetítik: Duna - 20:55

Trópusi vihar
Ben Stiller (ön)ironikus vígjátéka egy csapat sztárról, akik egy háborús film forgatása közben valódi háborúba keverednek. Tom Cruise sok elismerést kapott ezért a filmért, valószínűleg mert a) nem a főszerep az övé b) kopasz és csúnya embert alakít benne. Sokkolóan merész és eredeti vállalások egy színésztől.
Vetítik: TV2 - 21:05

Enyém, tiéd, miénk
Romantikus vígjáték Dennis Quaiddel és Rene Russo-val.
Vetítik: Cool - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr567148029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása