Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (12.19.)

Hark, Brooks, Gilroy

2014. december 19. - Orosdy Dániel

A miniszterelnök
Nagy Endre bohózata Tolnay Klárival és Márkus Lászlóval
Vetítik: Duna - 10:55

A túlélők
Michael Ritchie szatírája Walter Matthau, a nemrég elhunyt Robin Williams és Jerry Reed főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 12:50

Kínai történet
Tsui Hark klasszikus harcművészeti filmje Jet Livel.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények
Megérkezett az új Alkonyat: Kami Garcia és Margaret Stohl bestsellerének adaptációjában vámpírcsalád helyett egy boszorkányfamília költözik az unalmas kisváros peremére. A szerelmespárnak ezúttal a női tagja bír természetfeletti képességekkel; Lena közelgő 16 születésnapján dől el, hogy „a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.” Az újonc főszereplők mellett Jeremy Irons és Emma Thompson növeli a bankszáml a produkció értékét. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Michael Clayton
Tony Gilroy krimije George Clooney-val.
Vetítik: Story4 - 22:05

Az áruló csókja
Díjnyertes krimi jó színészekkel (Alan Rickman, Emma Thompson, Simon Baker, Carla Gugino, Til Schweiger, Hal Holbrook, Philip Baker Hall).
Vetítik: m1 - 22:55

arulo_csokja.jpg

A Karamazov testvérek
Richard Brooks klasszikus, Arany Pálmára is jelölt filmje Dosztojevszkij még klasszikusabb regénye nyomán. Operatőr: John Alton. Szereplők: Yul Brynner, Maria Schell, Claire Bloom, Lee J. Cobb (Oscar-jelölt alakítás), Albert Salmi, William Shatner, Richard Basehart.
Vetítik: Duna - 23:05

A titkos ablak
Az elsősorban forgatókönyvíróként jeleskedő, de rendezőnek sem utolsó David Koepp (Hetedik érzék) thrillere Stephen King műve nyomán, Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton és Charles S. Dutton főszereplésével.
Vetítik: Cool - 23:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr86993789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása