Filmvilág blog

Nyerj jegyet A fogoly premier előtti vetítésére!

Atom!

2014. november 25. - filmvilág

Jövő héten kerül mozikba A fogoly, Atom Egoyan új, az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütált pszichothrillere. A film december 2-i premier előtti vetítésére a forgalmazó, Cinetel jóvoltából 5 db. párosjegyet sorsolunk ki azon olvasóink közt, akik az alábbi kérdésre helyesen válaszolnak. 

fogoly.jpg

A kanadai Egoyan rendező egyik honfitársa tavaly szintén emberrablás témában forgatott nagy sikerű thrillert neves hollywoodi színészek főszereplésével. Melyik filmről van szó? (Plusz segítség: a rendező tavaly egy másik thrillert is készített, amelyről a Best of 2013 rovatunkban írtunk is pár hónapja.) 

Címünk: blog.filmvilag@gmail.com. A vetítés helyszíne: MOM Park. 

FRISSÍTÉS:

A játék lezárult, a nyertesek: Foki Dániel, Torma Fanni, Dobi Ferenc, Mágocsi Martina, Turai Kincső

A 9 éves Cassandrának nyoma vész. Kétségbeesett szülei és a rendőrség minden követ megmozgatnak, ám semmi nem utal sem emberrablásra, sem gyilkosságra. 8 évvel később, Matthew (Ryan Reynolds) az apa még mindig nem nyugodott bele gyermeke elvesztésébe. Ráadásul egyszer csak olyan üzeneteket kap, amely szerint Cassandra valóban életben van, ám fogságban tartják. A férfi kevés segítségre számíthat, de Nicole (Rosario Dawson), a pedofil-ügyekben jártas nyomozó mellette van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr886929849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása