Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (11.17.)

2014. november 17. - Orosdy Dániel

Égető bizonyíték
A Coen-fivérek szatírája. Szereplők: John Malkovich, George Clooney, Brad Pitt, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins, David Rasche.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

Az igazság ára
Brad Furman krimi-drámájában a Matthew McConaughey által alakított, Los Angelesben tevékenykedő ügyvédnek egy olyan férfit (Ryan Phillippe) kell védenie, akiről fokozatosan derül ki, hogy állításával ellentétben nem ártatlan. További szereplők: Marisa Tomei, William H. Macy, John Leguizamo, Bryan Cranston. (BS)
Brad Furman adaptációja már az osztott képmezős főcímében is jelzi filmjének hetvenes évekbeli gyökereit, a későbbiekben is megtartva a Rohanásból ismerős retró-jelleget, ám merészségben vagy társadalomkritikában már elmarad Az igazság mindenkié hagyatékától. (Sepsi László kritikája a Filmvilág 2011/06. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr496908147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása