Filmvilág blog

Wim Wenders bemutatja: The Salt of the Earth

Sajtóközl. + programajánló

2014. október 10. - filmvilág

capa.PNG

Az elmúlt negyven év során a fotográfus Sebastião Salgado a folyton változó emberiség nyomdokain haladva utazta át a kontinenseket. Tanúja volt a közelmúlt fontosabb történelmi eseményeinek, nemzetközi konfliktusokkal, éhínséggel, elvándorlásokkal találkozott… Most érintetlen területek, vadon élő növények és állatok, grandiózus tájak felfedezésére indul: egy olyan hatalmas fotográfiai projektbe vág, amellyel egyben tiszteleg is földbolygó szépsége előtt. Sebastião Salgado életét és munkásságát az őt utolsó útjain kísérő fia, Juliano, Wim Wenders és a fotós maga tárja fel a néző előtt.

A The Salt of the Earth az európai premier előtt kizárólag a Capa Központban a Fotóutca Fesztivál ideje alatt tekinthető meg.
A három vetítés időpontja: október 11. 16:00 óra; október 12. 17:00 és 19:00 óra.  
A programra belépőjegy váltása kötelező, melyet 1500 Ft-os egységáron a Capa Központ jegypénztárában vásárolhatnak meg az érdeklődők. Az angol és portugál nyelvű filmet angol felirattal vetítik.

Helyszín: Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 1065 Nagymező u. 8.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr146777467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása