Filmvilág blog

Idén is lesz Artmozik Éjszakája

Sajtóközl. + programajánló

2014. április 17. - filmvilág

3artmoziejszaka-67x40-rgb.jpgHarmadik alkalommal rendezik meg az Artmozik Éjszakáját, idén a Toldi, a Művész és a Puskin mozi mellett egy negyedik helyszín, a nemrég felújított és újranyitott Tabán mozi is várja az éjszakai fesztiválozókat a május 16-ról 17-ére virradó éjjel.

A repertoárt a korábbi évekhez hasonlóan részben aktuális filmek, részben a közelmúlt sikerei alkotják, amelyek most egy alkalommal újra műsorra kerülnek, de olyan alkotásokkal is találkozhatnak a nézők, amelyeket itt láthatnak először Magyarországon.

A négy helyszín tetszőleges bejárásához, a filmek korlátozás nélküli megtekintéséhez egész éjszakára egyetlen karszalag szükséges.

Az idei ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA teljes programja hamarosan megtalálható lesz mind a négy mozi web-, illetve Facebook-oldalán, de az már biztos, hogy szerepelni fog a műsorban a Coen-testvérek Cannes-ban díjazott legutóbbi filmje, a Llewyn Davis világa (Filmvilág blog kritika: itt), valamint az alábbi PREMIER ELŐTTI bemutatók:

Az ötödik kerék (L'ultima ruota del carro)
olasz vígjáték
A Szülők és gyerekek: használat előtt felrázandó rendezőjének új komédiája.

Grace - Monaco csillaga (Grace of Monaco)
francia-amerikai-belga-olasz életrajzi dráma
Grace Kelly életébe Nicole Kidman játékán keresztül nyerünk bepillantást.

Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves)
izraeli thriller
Egy emberrablás csúnya tortúrába torkollik - Quentin Tarantino Huber Zoltán szerint az év egyik legjobb filmje!

A karszalagok a Művész, a Puskin, a Toldi és a Tabán mozik pénztáraiban már kaphatók! Május 7-ig 2500 Ft, május 8-tól 3000 Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr136045026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása