Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (12.16.)

Serrault, Sydow, Stanton

2013. december 16. - Orosdy Dániel

Alulról az ibolyát
Az utóbb Belmondo házirendezőjévé avanzsáló (sajnos nemrég) elhunyt Georges Lautner vígjátéka Louis De Funes, Michel Serrault és Mireille Darc főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 12:55

Dredd bíró
A képregény első, nem túl nagyra értékelt moziváltozata Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow, Max von Sydow és Diane Lane főszereplésével. Annyira azért nem rossz, inkább csak túl komolytalan.
Vetítik: Cool - 21:30

Twin Peaks - Tűz, jöjj velem!
David Lynch talán legnagyobb gyűlölőtáborral rendelkező kultfilmje, nem véletlenül (a biztonság kedvéért azért jelölték Arany Pálmára). A szereplőgárda azért nem semmi: Sheryl Lee, Moira Kelly, Ray Wise, Kyle MacLachlan, David Bowie, Mädchen Amick, Miguel Ferrer, Heather Graham, Chris Isaak, Lynch, James Marshall, Harry Dean Stanton, Kiefer Sutherland. A forgatókönyvön a rendező Mark Frost helyett Robert Engels-szel dolgozott.
Vetítik: Film Mánia - 22:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr875694616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása