Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (11.12.)

Thurman, Jordan, Merli

2013. november 12. - Orosdy Dániel

logan futása.JPGLogan futása
Szolid klasszikus a sci-fi specialista Michael Andersontól (1984, A halász cipője , 80 nap alatt a Föld körül). Forgatókönyv: David Zelag Goodman (Szalmakutyák). Operatőr: Ernest Laszlo. Szereplők: Richard Jordan, Michael York, Jenny Agutter, Roscoe Lee Browne, Farrah Fawcett, Peter Ustinov.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

A végakarat
Thriller a "majdnem sikerült nekik" kategória krémjével: Tatum O'Neal (Oscar-díj 10 évesen a Papírholdért, felnőttként alig állt kamera elé), Tom Berenger (Oscar-jelölés a Szakaszért, folyton kamera elé áll, de a filmjei főleg a tékába kerülnek), Peter Coyote (aki majdnem Indiana Jones lett), James Brolin (akit tehetséges színész létére ma már csak neje, Barbra Streisand, és fia, Josh Brolin miatt jegyeznek, no meg azért, hogy kiköpött Christian Bale volt fiatalon). Plusz Moon Unit Zappa!
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Még egy év
Teszár Dávid szerint: "Hajlamos vagyok elfeledkezni arról, hogy Mike Leigh a világ egyik legnagyobb élő rendezője. Leigh emberismeretben, színészválasztásban- és vezetésben mesteri, és ez épp elég ahhoz, hogy a Még egy év egy mindennemű fals hangtól mentes mesterremek legyen."
Vetítik: Duna - 21:30

Mögöttes szándék
Romantikus vígjáték Uma Thurmannel.
Vetítik: TV2 - 21:30

Fehér Agyar - A mentőakció
A Lucio Fulci filmjeivel kezdődő olasz Fehér Agyar-sorozat harmadik része az első két rész rendezővé avanzsáló second unit directorától (Tonino Ricci), jórészt azonos stábbal, bár Franco Nerót immár egyik legjobb imitátora, Maurizio Merli pótolja. További szereplők: Henry Silva, Gisela Hahn, Benito Stefanelli, Donald O'Brien, Riccardo Pizzuti.
Vetítik: Film Mánia - 23:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr445626051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása