Filmvilág blog

WANTED: Januári Filmvilág

Segítség!

2013. július 01. - filmvilág

FV 2013 01SOS.jpgDrága olvasóink,

a segítségeteket szeretnénk kérni. Júliustól háromszázzal több könyvtárba jut majd el a Filmvilág. Ez nagyon jó hír, az már kevésbé, hogy erről csak nemrég értesültünk. Most, így utólag kellene ugyanis az idei év eddig megjelent összes számát eljuttatnunk a könyvtárakba. A 2013/1.-es számunkból azonban mostanra már annyira kifogytunk, hogy szükségünk lenne még 90 darabra, különben – méregdrágán ! – újra kellene nyomtatnunk a januári számot. Nagy segítség lenne tehát, ha találnánk 90 olyan segítőkész olvasót, aki hajlandó lenne a januári számot eljuttatni hozzánk.

Cserébe a most megjelent júliusi Filmvilág egy-egy tiszteletpéldányát tudjuk felajánlani. Ha tudsz segíteni, kérlek jelezd a filmvilag@chello.hu emailcímen. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr115385799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása