Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (10.14.)

Wilbur és Caesar

2012. október 14. - Orosdy Dániel

Magas szőke férfi felemás cipőben / A magas szőke férfi visszatér
Yves Robert klasszikus vígjátéka Francis Veber forgatókönyvéből Pierre Richard, valamint Mireille Darc, Bernard Blier és Jean Rochefort főszereplésével. / Jórészt ugyanazon alkotók színvonalas folytatásfilmje.
Vetítik: Film+ - 12:25 / 14:10

Az ember néha téved
Gaál Béla filmje Tőkés Annával és Páger Antallal.
Vetítik: Duna - 12:45

Rokonok
Máriássy Félix Móricz Zsigmond regénye nyomán Ungváry László és Tolnay Klári főszereplésével. (Ironizálhatnék rajta, hogy Móricz máig érvényes klasszikusának első és második feldolgozását egyaránt olyasvalaki rendezte, aki nem csak urambátyám-szinten állt kapcsolatban egy diktatórikus államhatalommal, de nem fogok. Tehetséges emberek esetében az ilyesmi különösen szomorú.)
Vetítik: Duna - 16:20

Julius Caesar
Shakespeare-adaptáció Joseph L. Mankiewicz rendezőtől (A mesterdetektív, Cleopatra). Főszereplők: Marlon Brando, James Mason, John Gielgud és Edmond O'Brien.
Vetítik: Hálózat - 17:30

Kommandó
Mark L. Lester népszerű akciófilmje Arnold Schwarzeneggerrel, Steven E. de Souza (48 óra, Die Hard 1-2.) forgatókönyvéből. Huber kolléga egyik kedvence!
Vetítik: Film+ - 21:00

commando1.jpg

Tökös tekés
Érzékeny, szelíd romantikus komédia a sport fájdalommal és dicsőséggel teli világáról. Szerzői: a műfaj kétszemélyes Ingmar Bergmanja, a filmelégia mestereként ismert Farrelly-testvérek.
Vetítik: Viasat3 - 21:55

Wilbur öngyilkos akar lenni
Dráma az Olasz nyelv kezdőknek és az Egy lányról rendezőjétől.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Ismerős játékok
Daniel Algrant (Meztelenül New Yorkban) bűnügyi drámája Al Pacino, Kim Basinger, Ryan O'Neal és Téa Leoni főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:15

Az utolsó bevetés
Háborús szajréfilm Billy Zane-nel és Michael Madsennel.
Vetítik: RTL Klub - 22:20

A nemzet színe-java
Mike Nichols sztárparádéval megtámogatott, nagyszabású szatírája Clinton (azaz "Stanton") elnökről és a választási kampánya körüli bonyoldalmakról.
Vetítik: Cool - 23:00

Holdfényév
Romantikus dráma Dustin Hoffmannal, Jake Gyllenhaallal és Susan Sarandonnal.
Vetítik: RTL Klub - 00:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr824815331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása