Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (03.29.)

Stiller, Ritchie, Gilliam

2012. március 29. - Orosdy Dániel

trópusivihar.jpgJabberwocky
Bolondos kis remekmű, Terry Gilliam első önálló rendezése. Társtettesek: két Monty Pythonos kollégája (Michael Palin, főszerepben, Terry Jones, epizódszerepben), valamint kb. tucatnyi ismert angol komikus.
Vetítik: Comedy Central - 19:55

Revolver
Guy Ritchie elveszett filmje, avagy mit forgatott az egykori Mr. Madonna a Hullámhegy bukása után, és hogyan hatott rá neje érdeklődése a természetfeletti iránt.
Vetítik: Film+ - 21:00

Fenegyerekek
Szórakoztató B-kategóriás akció-vígjáték Deran Sarafian (Végsebesség) rendezésében, Stephen Sommers forgatókönyvéből. Szereplők: Christopher Lambert, Denis Leary, Mario Van Peebles.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:05

Trópusi vihar
Ben Stiller önironikus vígjátéka egy csapat sztárról, akik egy háborús film forgatása közben valódi háborúba keverednek. Tom Cruise sok elismerést kapott ezért a filmért, valószínűleg mert a) nem főszerepet vállalt b) kopasz és csúnya embert alakít benne. Sokkolóan merész és eredeti vállalás egy színésztől.
Vetítik: TV2 - 21:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr44347041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huber Zoltán 2012.03.29. 11:45:34

Egy színésztől merész, no de nem Tom Cruise-ról beszéltünk?!

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.03.29. 12:30:46

@Huber Zoltán: Ezt az ajánlót eredetileg úgy akartam lehozni, hogy a "színésztől" szó dőlten van szedve. :)
süti beállítások módosítása