Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (02.02.)

Drakula, Fantom, Robin Hood

2012. február 02. - Orosdy Dániel

Shop show
Shop-stop univerzum második filmje. Kevin Smith ismét Jay, Néma Bob és a többiek segítségével mélázik el a párkapcsolatok, élhetetlenség, képregények, barátság és csokis perecek körüli fontos kérdésekről.
Vetítik: Comedy Central - 20:20

Robin Hood

John Irvin (tévé)filmje, annak idején a Costner-féle megaprodukció halk riválisa volt. Szereplők: Patrick Bergin, Uma Thurman, Jürgen Prochnow, Edward Fox, Jeroen Krabbé, David Morrissey.
Vetítik: Filmmúzeum - 20:55

Drakula halott és élvezi

Minden idők legjobb vígjátékainak és műfajparódiáinak rendezője, Mel Brooks 1995-ben követte el ezt a filmet, máig utolsó rendezését. Drakula szerepében a tavaly elhunyt Leslie Nielsen.
Vetítik: TV2 - 21:05

draculahalott.jpg
A belgrádi Fantom

Népszerű szerb-magyar-bolgár akciófilm.
Vetítik: Duna - 21:40

Az ügynökség

Robert de Niro nézhető, de nem túl meggyőző rendezése a CIA létrejöttéről. Szereplők: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, William Hurt, Joe Pesci, John Turturro, Keir Dullea, Michael Gambon, Timothy Hutton és maga a direktor.
Vetítik: Film+ - 22:35

Megállt a vonat

A Berlinben, Locarnóban és Velencében is elismert Vadim Abdrashitov filmdrámája.
Vetítik: m2 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr474045272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivymike 2012.02.02. 21:08:07

film+ 22:35 Az ügynökség (am. filmdráma, 2006)
süti beállítások módosítása