Filmvilág blog

Részletek az új Coppola-horrorból

Twixt

2011. augusztus 03. - Baski Sándor

Az év elején Coppola készülő új filmjét is 2011 legfontosabb bemutatói közé soroltuk, látva az első, majd 4 perces "előzetest", lehet, hogy kár volt megelőlegezni a bizalmat. A rendező saját olaszországi birtokán, saját pénzből (7 millió dollárból) forgatta le a gótikus horrort, és ez a limitált büdzsé meg is látszik az elkészült képsorokon. A Twixt történetének alapjául Coppola egyik rémálma szolgált, illetve Nathaniel Hawthorne és Edgar Allan Poe művei. A főhős a Val Kilmer által alakított horrorszerző, aki egy különös faluban egy meggyilkolt lány (Elle Fanning) után nyomoz, miközben éjjelente egy szellem is meglátogatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr133122275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cza 2011.08.11. 17:06:45

szerintem nosztalgiázik egyet :) mindenki figyelmébe ajánlom a 63-as Dementia 13-at, ami egy másik exploitation-film ottmaradt díszleteivel forgott. régi szép idők...
süti beállítások módosítása