Filmvilág blog

Kamarás Iván, a rosszarcú idegen

Filmrészlet

2011. július 06. - Baski Sándor

Dyga Zsombor angolul forgatott thrillerének, az Utolérnek (illetve a film előzetesének) kapcsán kisebb vita alakult ki itt a blogon, a kommentek közt, arról, hogy mennyire célra vezető, ha magyar színészek nem az anyanyelvükön próbálnak játszani. Az alábbi filmrészlet kapcsán ez a kérdés nem merülhet fel, Kamarás Iván és Barabás Nikolett, a jelenet két szereplője ugyanis jelenleg Los Angelesben él, számukra tehát létkérdés, hogy miként tudnak megszólalni angolul. A korábban modellként ismert Barabás kiejtése szinte hibátlan, de hallhatóan Kamarás Ivánnak sem okoz gondot a nyelv. Lehet így is...
A Stranger című jelenetet egyébként Pados Gyula forgatta, hogy mi célból, azt egyelőre nem tudni. (forrás: filmklub.postr.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr573045736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása