Filmvilág blog

Payne visszatért: The Descendants

Trailer

2011. május 26. - Baski Sándor

A hét évvel ezelőtt készült Kerülőutak óta nem jelentkezett új nagyjátékfilmmel Alexander Payne, mindössze egy szkeccset (Párizs, szeretlek!) és egy sorozat pilotot (Hung) rendezett. Épp itt volt tehát az ideje a visszatérésnek. Új filmjének főszereplője egy családapa, aki két lányával együtt útnak ered, hogy megtalálja a baleset miatt kórházba került felesége szeretőjét. George Clooney mellett Beau Bridges, Matthew Lillard, Judy Greer és Robert Forster alakítják a főbb szerepeket. Friss előzetes a tovább után. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr962933254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

memph 2011.05.26. 09:07:28

Beau Bridges hosszú hajjal[1:43-nál], érdekes lesz :)

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2011.05.26. 10:01:10

Már az örömteli, hogy B. Bridges benne van egy normális filmben. Nem kényeztették el jó szerepekkel, azokat többnyire a tesója kapta (ha kapta, mert az Oscarig ez se mindig volt igaz).
süti beállítások módosítása