Filmvilág blog

Támadnak a hangyák: 6 film, 6 előzetes

Moziba: be

2011. május 17. - Baski Sándor

A moziforgalmazás új lehetőségeivel kísérletező Magyar Hangya csoport 6 filmet mutat be májusban, amelyeket a 3600 forintba kerülő HangyaPASS bérlet birtokában lehet megnézni. Akad köztük olasz dráma (A prímszámok magánya), Velencében díjazott görög film a Dogtooth rendezőjétől (Attenberg), Goya-díjas chilei alkotás (Mint hal a vízben), Cannes-ban is megfordult mexikói film (Vagyunk, akik vagyunk), szerb dráma (Tilva Ros) vagy az a Gaspar Noé-opusz, amely nem is olyan régen szerepelt a blog összeállításában. Bővebb információ a Magyar Hangya honlapján és az alábbi interaktív előzetesben.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr612908893

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf | HANGYASZORGALOM 2011.05.20. 14:40:02

Kicsi hangya, merre jársz,merre jársz, és mit csinálsz?Reggel ágyból kikelek,súlyos morzsát cipelek,alkonyatig talpalok,soha el nem fáradok,s közben nótám dúdolom.Mind egyforma a napom,nincsen szerdám, szombatom,létem hangyaszorgalom.Csengery Kristóf v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása