Filmvilág blog

A sas leszállt - Magyarországon

Eagle - előzetes

2010. november 12. - Baski Sándor

Kevin Macdonald rendező (Zuhanás a csendbe, Az utolsó skót király, A dolgok állása) részben Magyarországon forgatta a The Eagle című új filmjét, amelyben Channing Tatum, Jamie Bell, Mark Strong és Donald Sutherland mellett magyar színészek (László Zsolt, Pataki Ferenc, Bicskei Lukács) is szerepelnek. A történet Rosemary Sutcliff The Eagle of the Ninth című regényén alapul, főhőse egy római centúrió.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr282444161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.12. 14:31:21

Ez a Bicskei Lukács az egyik legnagyobb rejtély számomra. Úgy válik lassan a külföldön legismertebb magyar színésszé, hogy itthon gyakorlatilag se színpadon, se filmben nem játszik (kivétel tán az Argo és a Sobri...).

Beyonder 2010.11.12. 14:35:01

@efes: Nem olyan nagy rejtély ez. Majdnem olyan egyedi arcberendezése van, mint Danny Trejo-nak, bizonyos szerepekre ideális. Remélem Rodriguez is felfedezi. :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.12. 14:38:16

@Beyonder: Hát igen, arca az van a Lukácsnak...:)))
süti beállítások módosítása