Filmvilág blog

Nyerj jegyet a Semmit magamról bemutatójára!

Játék

2010. augusztus 12. - filmvilág

Jövő héten kerül a mozikba az ír-holland koprodukcióban készített Semmit magamról című film, amely a 62. Locarnói Filmfesztiválon hat díjat nyert el, köztük a legjobb elsőfilm és a legjobb női főszereplő díját, valamint a filmkritikusok elismerését. A hivatalos szinopszis: Egy fiatal nő, aki mindent hátrahagyott (múltat, lakást, családot), és egy magányosan éldegélő, idősebb férfi üzletet kötnek: a nő a ház körüli munkáért cserébe élelmet kap. Csak egy kikötésük van: semmilyen szinten nem avathatják vagy engedhetik be a másikat magánéletükbe. Vajon ki lesz az első, aki megszegi a tilalmat?

A filmet forgalmazó Mozinet jóvoltából 10 db kétszemélyes jegyet sorsolunk ki a premier előtti bemutatóra, amelyet a Csepel Cinemában tartanak, augusztus 18.-án, 19:00-kor. Ehhez csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni: milyen származású a film rendezőnője? Címünk: blog.filmvilag@gmail.com
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr782217683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmvilág 2010.08.17. 16:22:05

A játék lezárult. A győztesek:
Formanek Zsuzsanna, Gazdik Richárd,
Nagy Péter, Hédi Dorogman, Horváth Csaba, Magyar Dávid, Bogádi Csaba, Váradi Nikoletta, Muzelák Bálint, Szekeres Péter
süti beállítások módosítása