Filmvilág blog

Biutiful

Előzetes

2010. július 15. - Baski Sándor

Alejandro González Iñárritu legújabb melodrámáját már bemutatták Cannes-ban, de a nemzetközi előzetes csak most debütált. A főszereplő Javier Bardem, aki egy Barcelonában élő, illegális bevándorlókkal üzletelő férfit alakít. Többszörösen is sújtja a sors: felesége bipoláris zavarban szenved, ezért egyedül kell a gyerekeit nevelnie, ráadásul prosztatarákot diagnosztizálnak nála. Ez az első film, amelyet Iñárritu állandó forgatókönyvíró-társa, Guillermo Arriaga nélkül készített el. A cannes-i kritikusok nem aléltak el tőle, Bardem alakításától annál inkább. A forgalmazók mindenesetre nem ölik egymást a bemutató jogaiért, amerikai (pláne magyar) premierről még nincs semmilyen hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr832153733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2010.07.16. 20:03:46

@szergej_bodrov: pech, hogy az ilyesmit nem lehet a "technika ördögére" fogni. megvan! azért csináltam, hogy legyen legalább 1 komment! :)

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2010.07.16. 20:08:35

Szerintem a technika ördöge volt, láttam a portán.
süti beállítások módosítása