Filmvilág blog

Moziklip 24.: David Cross

Vessetek a Mókusok elé!

2010. április 30. - klág

Az ideig Titanic egyik legviccesebb pillanata számomra az volt, amikor az All Tomorrow's Partiesban mutatják David Cross komikus egyik fellépését. Elkezd egy viccet Jézusról, de valaki hangosan fújolni kezd. Mondaná tovább remegő hangon, de elnyomják. "Ez eddig nem halad túl jól, ugye?" - kérdezi attól a közönségtől, aki egy pillanat alatt megutálta. Cross aztán megkeresi azt, aki elkezdte kifütyülni: egy szerencsétleg részeg srácot talál, aki kifogásolta, hogy a "J-Man"-nel viccel.

David Crosst lehet nagyon utálni. Minden, amit mond, fellengzős, sznob, magas lóról jön, affektáló, arrogáns. És nagyon vicces. Cross szerepelt tévésorozatokban (Arrested Development), készített szkeccssorozatot (Mr. Show with Bob and David), szerepelt jó filmekben (Egy makulátlan elme örök ragyogása), rettenetesekben (Alvin és a mókusok), valamint klipekben is megfordult már (The Strokes: Juicebox). 2004-ben rendezett is egyet a Black Keysnek.

Ami amúgy nem nagy szám, kinézetre ugyanazt a helyitévés stílust ekézi, mint a tavalyi Jody Hill-klip, csak nem olyan markánsan. A harmadik perc környékén történik valami közepesen vicces, de aztán megy tovább a performansz. Ezért nem érte meg.

David Cross következő albuma májusban jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr101964593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása