Filmvilág blog

Nyerj jegyet az Egy lányról olvasói vetítésére + könyvet! (FRISSÍTETT)

Premier előtt

2010. március 24. - klág

Egy héten kerül a mozikba Lone Scherfig Egy lányról című filmje, valamint a polcokra az egyik fejezetével a film alapjául szolgáló könyv Lynn Barbertől. Ennek örömére a Partvonal Kiadóval közösen kisorsolunk egy darab, két személyre szóló jegyet a film olvasói vetítésére, amely a Palace Mammut moziban lesz, április hatodikán, este 8-kor, valamint három példányt Barber könyvéből. Persze nem csak úgy durrbele, hanem előtte három feladványra kell a helyes választ tudni, és a megoldásokat elküldeni a blog.filmvilag@gmail.com e-mail címre március 30-ig.

A három kérdés:

1. Ki írta az Egy lányról forgatókönyvét?

2. Mi volt a címe annak a folyóiratnak, ahova Barber eredetileg megírta könyvének azt a fejezetét, amin az Egy lányról alapul?

3. Sorolj fel három könyvet a Partvonal Kiadótól, amiből film is készült!

Tehát mégegyszer: blog.filmvilag@gmail.com, március 30. A filmről kritika a márciusi számban. A négy szerencsést időben értesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr61862590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása