Filmvilág blog

Út utakon Romero zombijai

Survival of the Dead

2010. március 06. - Baski Sándor

Újabb látványos jele annak, hogy a forgalmazók megpróbálnak reagálni a filmfogyasztási szokások változására: George Romero legújabb mozifilmje Amerikában egy hónappal előbb debütál VOD (azaz Video on Demand) formában (Playstation és XBOX konzolokon), mint a mozikban. Pár hete, az Alice Csodaországban kapcsán egyes mozihálózatok részéről még komoly ellenállásba ütközött a forgalmazónak az a terve, hogy a mozis premier és a DVD megjelenés közti szokásos 17 hetes periódust 12 hetesre csökkentse. A jóval szerényebb költségvetésű Romero-film esetében nyilván kisebb a kockázata az efféle kísérletezésnek, a jövőben mindenesetre akár gyakorlattá is válhat, hogy egy film egyszerre több platformon debütáljon.

Ami pedig a Romero-filmet illeti: a Survival of the Dead, a tovább után látható friss trailer és a szinopszis tanúsága szerint, ott folytatódik, ahol a zombi-széria előző része, a Holtak naplója befejeződött. A történet ezúttal egy szigeten játszódik, ahol két család küzd egymással és az élőhalottakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr411814776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása