Filmvilág blog

Az új Tetsuo-film előzetese

Tetsuo: The Bulletman

2009. szeptember 08. - Baski Sándor

A napokban mutatták be Shinya Tsukamoto cyberpunk alapvetésének harmadik részét a Velencei Filmfesztiválon, és az első visszajelzések sajnos nem túl pozitívak. A kritikusok szerint Tsukamoto semmi újat nem tudott hozzátenni '89-es kultuszfilmjéhez, de problémásnak tartják azt is, hogy ezúttal angolul forgatott. Addig amíg személyesen nem tudunk minderről meggyőződni (remélhetőleg a következő Titanic-ra eljut a film) megnézhetjük az előzetesét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr611367402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.09.08. 10:21:49

Nem tudom minek kell folytatni, már a második rész sem igazán hozta az elsö szinvonalát. Meg a legutóbbi Tsukamoto film amit láttam (Nightmare Detective) is rémesen gyengus volt, szóval én sem sok reményt füzök ehhez, de ne legyen igazam..

Beyonder 2009.09.08. 12:03:19

Állítólag a rajongók kedvéért csinálta, egy kolléga szerint meg egyszer ő maga nyilatkozta azt, hogy a Tetsuo-filmek nem a saját stílusát tükrözik, csak amolyan kirándulások.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.09.08. 16:58:13

@Beyonder: ez kicsit fura kijelentésnek tünik töle, annak fényében, hogy már a Tetsuo elötti rövidfilmje is tökugyanabban a stílusban készült, meg igazából a késöbbi filmjeiben is sokszor azok voltak a legerösebb jelenetek, ahol visszanyúlt ahhoz a stílushoz. :)
süti beállítások módosítása